Waarom kies je voor Noordzijde:

  • Jarenlange ervaring
  • Vrijblijvend advies
  • Deskundig
  • Scherp tarief
  • Vaste prijs vaak mogelijk
  • Laagdrempelig
Contact

Carlo Mensink heeft vele jaren gewerkt bij een grote werkgever. Hij was manager in de regio Arnhem/Nijmegen en gaf leiding aan ruim 50 personen. In die periode zag hij dingen gebeuren in de organisatie waar hij werkte, die simpelweg niet rechtvaardig waren. Afspraken werden niet nagekomen, goed personeel werd slecht behandeld en de rotte appels onder de personeelsleden konden de organisatie blijven terroriseren, leidinggevenden hadden een dubbele agenda, et cetera. Carlo zag dit gebeuren, maar wist niet hoe hij hiertegen kon optreden en dat frustreerde. Vanaf dat moment was zijn interesse in het recht geboren.

Carlo besloot in 2006 om zijn baan bij deze grote werkgever op te zeggen, om de voltijds rechtenstudie te gaan volgen aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij wilde van het helpen van mensen en bedrijven zijn werk maken. En dat is gelukt.

Carlo was 32 jaar toen hij begon aan de rechtenstudie en drie jaar later, in de zomer van 2009, werd Carlo beëdigd als advocaat. In januari 2013 is hij samen met zijn (toenmalige) compagnon een eigen kantoor begonnen. Carlo en zijn toenmalige compagnon timmerden flink aan de weg. Het kantoor begon te groeien waardoor Carlo steeds meer bezig was met andere zaken dan juridische zaken.
Carlo kwam tot de conclusie dat hij liever bij een klein kantoor werkzaam is en is daarom op 1 september 2022 gestart met Noordzijde Advocatuur.

Carlo heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten het volgende hoofdrechtsgebied geregistreerd:
– Arbeidsrecht

Op grond van deze registratie is Carlo verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Weten wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met me op door het formulier in te vullen.
Ik zal dan binnen 1 werkdag contact met je opnemen.

T: 06 - 4288 3765