Waarom kies je voor Noordzijde:

  • Jarenlange ervaring
  • Vrijblijvend advies
  • Deskundig
  • Scherp tarief
  • Vaste prijs vaak mogelijk
  • Laagdrempelig
Contact

Heb je een niet betalende klant? Ben je het zat om sommatiebrieven te schrijven naar die ene klant en heb je het incassostappenplan van Noordzijde al gevolgd maar heeft dat niets opgeleverd? Dan wordt het tijd echte voor actie.

Noordzijde helpt je om jouw geld te incasseren. Als sommatiebrieven niet meer werken, is er nog maar één optie, en dat is het halen van een vonnis. Procederen is dus onvermijdelijk als het je niet lukt om met sommatiebrieven jouw geld te incasseren.

Een incassotraject via Noordzijde kan doorgaans voor een vaste prijs. Het incassotraject bestaat uit het schrijven van een laatste sommatiebrief, waarin (indien mogelijk) ook de buitengerechtelijke incassokosten worden aangezegd en de wettelijke rente. De in de wet voorgeschreven termijnen worden hierbij uiteraard in acht genomen. Als dit niet tot resultaat leidt, dan start fase 2, de gerechtelijke fase. Dan zal de schuldenaar worden gedagvaard en moet hij zich verantwoorden voor de rechter. Als de rechter vervolgens de schuldenaar veroordeelt om te betalen, kan fase 3 in gang worden gezet en dan kan er beslag worden gelegd, bijvoorbeeld op de bankrekening of de auto van de schuldenaar.

Noordzijde zet graag het incassotraject voor jou in gang.

Weten wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met me op door het formulier in te vullen.
Ik zal dan binnen 1 werkdag contact met je opnemen.

T: 06 - 4288 3765