Waarom kies je voor Noordzijde:

  • Jarenlange ervaring
  • Vrijblijvend advies
  • Deskundig
  • Scherp tarief
  • Vaste prijs vaak mogelijk
  • Laagdrempelig
Contact

In het arbeidsrecht staat de relatie tussen werkgever en werknemer centraal. Vrijwel iedereen heeft te maken met het arbeidsrecht, als werkgever of als werknemer, en daarom heeft het arbeidsrecht een prominente plaats in ons Burgerlijk Wetboek.

In de meeste arbeidsrelaties is alles goed geregeld en zijn er weinig problemen, maar soms is dat anders.

Een geschil met jouw werkgever of werknemer is vaak erg vervelend, want voor veel mensen is het ‘werk’ een groot en belangrijk onderdeel van hun levens. Veel mensen brengen vaak meer tijd op het werk door, dan met hun geliefden thuis op de bank. Je ziet dan ook vaak dat emoties in een arbeidsrechtelijk geschil een veel grotere rol spelen, dan bijvoorbeeld bij een geschil met een energieleverancier.

Het gevaar hierbij is dan ook, dat arbeidsrechtelijke geschillen in een korte tijd flink kunnen escaleren. Dit is niet altijd te voorkomen. Er zijn tal van onderwerpen die in de praktijk een rol spelen als het gaat over arbeidsrechtelijke geschillen. Denk bijvoorbeeld aan arbeidscontracten, loon, ontslag, proeftijd, studiekostenregeling, de transitievergoeding, arbeidstijden, pestgedrag, de billijke vergoeding, re-integratie van de zieke werknemer, uitleg van de cao enzovoorts.

Noordzijde komt op voor zowel werkgevers als werknemers. Wij streven ernaar, dat de geschillen tussen werkgever en werknemer niet groter worden dan nodig, maar de ervaring leert dat dit niet altijd even makkelijk is. Daar waar mogelijk, probeert Noordzijde een procedure te voorkomen omdat dit kosten met zich meebrengt en de uitkomst van een procedure niet altijd even goed te voorspellen is. Maar… als het nodig is, zullen we een procedure zeker niet uit de weg gaan!

Of het nou gaat over adviseren, het opstellen van overeenkomsten of over het voeren van arbeidsrechtelijke procedure, met meer dan 13 jaar ervaring in het arbeidsrecht ben je bij Noordzijde in goede handen.

Weten wat ik voor jou kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met me op door het formulier in te vullen.
Ik zal dan binnen 1 werkdag contact met je opnemen.

T: 06 - 4288 3765